Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
1719
https://www.smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/894/SANTORINI-1489763358.JPG

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ERATO ΦΗΡΟΣΤΕΦΑΝΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Recommended Αξιώσεις

ΦΗΡΟΣΤΑΦΑΝΙ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 847 00, ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στοιχεία επιχείρησης

 

Ερατώ, η προστάτιδα της ποίησης και του έρωτα! Μία από τις εννέα μούσες της αρχαιότητας που κατέφυγε στο πιο ερωτικό νησί του Αιγαίου, στην μοναδική Σαντορίνη, για να υμνήσει με την λύρα της τον έρωτα στο πιο αντιπροσωπευτικό περιβάλλον!

Γι αυτό κι εμείς, ονομάσαμε το συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και studios που δημιουργήσαμε στο ειδυλλιακό Φηροστεφάνι, Ερατώ, και σας προσκαλούμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας να ζήσετε ρομαντικές στιγμές, απολαμβάνοντας όλες τις πολυτελείς παροχές που σας αξίζουν.Το συγκρότημα διαμερισμάτων και studios Ερατώ, είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικηαρχιτεκτονική. Όλοι οι χώροι του συγκροτήματος έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποπνέουν μια αίσθηση ηρεμίας και να δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Το λευκό και οι γήινες αποχρώσεις που κυριαρχούν σε συνδυασμό με τις διακοσμήσεις από πέτρα δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον διαμονής, όπου το άρωμα Ελλάδας αναμειγνύεται με την αλμύρα του Αιγαίου και σας παρασύρουν να ανακαλύψετε την μεθυστική Σαντορίνη…
Η διαμονή στο Ερατώ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή καθώς θα απολαύσετε την νησιωτική φιλοξενία σε ένα περιβάλλον λιτό και ταυτόχρονα πολυτελές. Διαθέτουμε άνετα διαμερίσματα και studios εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις και καλαίσθητα επιπλωμένα για να νοιώθετε σαν στο σπίτι σας. Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει πισίνα*, τζακούζι και sauna για να προσφέρετε στον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει και μια διαφορετική εμπειρία από τις διακοπές σας σε ένα ξεχωριστό νησί όπως είναι η Σαντορίνη.

Το συγκρότημα Ερατώ, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά των Φηρών, ανάμεσα στον οικισμό Κοντοχώρικαι το Φηροστεφάνι. Είναι μια προνομιακή τοποθεσία καθώς απέχει μόνο 1 χλμ από τα Φηρά με την κοσμοπολίτικη κίνηση και τις πολλές επιλογές διασκέδασης, αλλά και σε κομβικό σημείο για να ξεκινήσετε την περιήγησή σας στο νησί.

Σας περιμένουμε στο συγκρότημα διαμερισμάτων και studios Ερατώ και στο μαγευτικό Φηροστεφάνι για να ζήσετε τις διακοπές των ονείρων…

* Η πισίνα λειτουργεί καθημερινά από τις αρχές Μαϊου , καιρού επιτρέποντος

 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν