Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
1861
https://www.smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3021/ARPISTIS-1596146080.jpg

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΡΠΙΣΤΗΣ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ ΝΑΞΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ Recommended Αξιώσεις

ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ, ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ 843 00, ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο «Αρπιστής», πήρε το όνομά του από τα ωραιότερα και πιο γνωστά έργα του κυκλαδικού πολιτισμού τον λεγόμενο «αρπιστή της Κέρου». Το ειδώλιο αποτελεί μία από τις αρχαιότερες μέχρι σήμερα γνωστές παραστάσεις μουσικών. Απεικονίζει ανδρική μορφή, που αποδίδεται τρισδιάστατα στο χώρο, καθισμένη σε κομψό θρόνο με πλάτη, ενώ με το δεξί χέρι κρατάει μεγάλο μουσικό όργανο, που μοιάζει με άρπα ή λύρα.

Ο «Αρπιστής» λοιπόν, είναι ένα συγκρότημα έξι διαμερισμάτων, πλήρως ανακαινισμένων το 2015, που μοναδικό σκοπό έχουν να σας εξασφαλίσουν μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Βρίσκονται σε απόσταση 200μ. από τη παραλία Άμμος και μόλις 100μ. από το κέντρο του χωριού μας.

Τα τρία διαμερίσματα μας αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο και ένα ενιαίο χώρο με κουζίνα, που μπορούν να φιλοξενήσουν από δυο έως τρία άτομα. Ενώ τα υπόλοιπα τρία, με ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο, είναι έτοιμα να υποδεχτούν την οικογένειά σας ή την όμορφη παρέα σας. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια που θα φιλοξενήσουν τις πιο όμορφες στιγμές σας.

 

Καλή σας διαμονή.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΦΩΣΤΙΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (+)