Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
1850
  • Δραστηριότητες
  • ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΣΠΟΡ PLATIS GIALOS WATERSPORTS ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΑΣΑΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
https://www.smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2483/PLATIS-1563264184.jpg

ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΣΠΟΡ PLATIS GIALOS WATERSPORTS ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΑΣΑΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Recommended Αξιώσεις

ΠΛΑΤΥΣ ΓΥΑΛΟΣ, ΜΥΚΟΝΟΣ 846 00, ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Το Platis Gialos Water Sports είναι ένα διασκεδαστικό κλαμπ θαλάσσιων σπορ στη Μύκονο.
 
Το Club βρίσκεται στο κέντρο της παραλίας του Πλατύ Γιαλού, μπροστά από το Mykonos Palace Hotel και ακριβώς δίπλα στον πύργο ναυαγοσώστη. Ο Πλατύς Γιαλός είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, μόλις 4χλμ. Από την πόλη της Μυκόνου και είναι εύκολα προσβάσιμο με λεωφορείο, ποδήλατο, αυτοκίνητο ή ταξί. Η παραλία διαθέτει επίσης αρκετά γνωστά ξενοδοχεία, εστιατόρια και παραλιακά μπαρ, ξαπλώστρες και ομπρέλες, μίνι μάρκετ και τουριστικό κατάστημα. Οι γειτνιάζουσες παραλίες, οι Ψαρού και η Παραντά, απέχουν μόνο μερικά λεπτά με τα πόδια ή με βάρκα.
 
Το φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει ασφαλείς, συναρπαστικές δραστηριότητες και μαθήματα για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα σε ένα ευρύ φάσμα θαλάσσιων σπορ. Οι αρχάριοι και οι εμπειρογνώμονες θα απολαύσουν το θαλάσσιο σκι, το wakeboarding και το ξυπόλυτο σκι με τον εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και τα ταχύπλοα σκάφη μας. Οι έμπειροι οδηγοί σκαφών μπορούν να σας μεταφέρουν σε μια γεμάτη δράση βόλτα με σωλήνα, βόλτα με καναπέ ή βόλτα με μπανάνα, ασφαλής για όλη την οικογένεια, που κυμαίνεται από ακραίες έως εύκολες βόλτες. Τα Jet Ski είναι διαθέσιμα για ενοικίαση εντός του κόλπου, δεν απαιτείται εμπειρία, θα σας δείξουμε πώς! Οι μεταφορές με παραλία με ταχύπλοο και εκδρομές με πλοίο εκτελούνται καθημερινά.
 
Ελάτε να ζήσετε τη διαφημιστική εκστρατεία της Μυκόνου και να απολαύσετε τις ημέρες σας στην παραλία!
 
Περιηγηθείτε στις σελίδες μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διασκέδαση που μπορούμε να παρέχουμε για να κάνουμε τις διακοπές σας αξέχαστες.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΛΑΣΑΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα