Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
2085
https://www.smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2457/CAPTAIN-1561462678.jpg

ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ CAPTAIN NIKOS ΛΟΓΓΟΣ ΠΑΞΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Recommended Αξιώσεις

ΛΟΓΓΟΣ, ΠΑΞΟΙ 490 82, ΚΕΡΚΥΡΑ

Στοιχεία επιχείρησης

 

Το 1982, όταν ο καπετάνιος Νίκος ήταν ακόμα ψαράς, άρχισε να δουλεύει με τους επισκέπτες του νησιού, ιδιαίτερα με την ενοικίαση σκαφών. Ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους του νησιού για να το κάνει αυτό και εργάστηκε πολύ σκληρά για τη βελτίωση του υπηρεσία που προσέφερε σε them.  Χρόνος με το χρόνο που έχτισε το στόλο του των σκαφών, αγοράζοντας νέα μοντέλα, έτσι θα μπορούσε να προσφέρει στους πελάτες του την καλύτερη δυνατή επιλογή των boats.Â Ο καπετάνιος Νίκος ήταν πάντα ευγενικός και διπλωματική στους πελάτες του και όλα τα Αυτό συνδυάστηκε για να εξασφαλίσει ότι είχε πολλούς πελάτες που επιστρέφουν.

Δυστυχώς ο καπετάνιος Νίκος πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2007 και χάθηκε πολύ από την οικογένειά του και το λαό του Λογγού. Η επιχείρηση διοικείται τώρα από τον γιο του, τον Παναγιώτη που δούλεψε πολύ κοντά με τον πατέρα του από τη νεολαία του. Το όνομα της επιχείρησης δεν έχει αλλάξει και είναι μνημείο του καπετάνιου Νίκου και της επιχείρησης που ίδρυσε και έχτισε εδώ και πολλά χρόνια.

dailymail προσέλαβε ένα σκάφος από εμάς>

Το Loggos, στο μέσο της ανατολικής πλευράς του νησιού, διαθέτει δύο υπέροχα εστιατόρια με θαλασσινά, μια χούφτα καφέ και μπαρ, καθώς και ένα αρτοποιείο. Από εκεί, δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο βόρεια σας μεταφέρει στη Λάκκα ή την ίδια απόσταση που οδηγεί νότια στον Γάιο.

Μίσθουμε μια βάρκα. Ο καπετάνιος Νίκος μας χρεώνει 60 ευρώ την ημέρα για ένα καραβάκι 25cc, καθώς και έναν αρκετά ακριβό λογαριασμό πετρελαίου στην κορυφή. Μετά από ένα 15ωρο σεμινάριο για αρχάριους, ήμασταν εξοπλισμένοι για να κινητοποιήσουμε.

Υπάρχουν περίπου 30 παραλίες για εξερεύνηση στην ανατολική πλευρά, αλλά αξίζει τον κόπο να κάνετε το ταξίδι μισής ώρας πιο νότια προς το γειτονικό νησί των Αντί Παξών.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν