Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
1948
https://www.smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2503/LAZAROY-1606814315.jpg

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ LAZAROU BEACH ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ, ΣΙΦΝΟΣ 840 03, ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Στο γραφικό όρμο του Λαζάρου, ακριβώς δίπλα στον Πλατύ Γιαλό, Ο Μενέλαος Κάραβος δημιούργησε στο μικρό κολπίσκο, το Beach Bar Λαζάρου σας προσφέρει ώρες της θαλασσινής χαλάρωσης με καφέ, cocktails, χυμούς, ποτά, μουσική, κέφι. Ο όρμος του Λαζάρου είναι γραφικός και διαθέτει γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά. Ακριβώς από πάνω υπάρχει ένα καλαίσθητο εστιατόριο ειδικά διαμορφωμένο με πέργκολες και εξωτερικούς χώρους με πέτρα, αλλά πάνω απ’ όλα με μια εξαιρετική κουζίνα. 


Απολαύστε αυθεντική παραδοσιακή Σιφνέικη κουζίνα από το γνωστό μαστέλο. Δεν λείπει βέβαια το φρέσκο ψάρι και τα πλούσια σιφνέικα ορεκτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα φαγητά μαγειρεύονται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε ομελέτα από αυγά στρουθοκαμήλου. 


Το είναι “Lazarou Beach” είναι ιδανική επιλογή για κάθε εκδήλωση. Λόγο της μορφολογίας του εδάφους είναι απάνεμο από όλους τους καιρούς και η μουσική του μπορεί να κρατήσεις δυνατά μέχρι το πρώϊ.


Ευχάριστη έκπληξη για τους επισκέπτες του Beach Bar Restaurant Λαζάρου η φάρμα με τα ελάφια, στρουθοκαμήλους, χήνες πάπιες που βρίσκεται δίπλα στο χώρο του parking θα σας εντυπωσιάσει. Διοργανώνονται εκδηλώσεις γάμων, βαφτίσεων και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να απολαύσετε τα γευστικά πιάτα μας ή να προτιμήσετε δικό σας catering. 


Οι εκδηλώσεις γίνονται στο χώρο μας ή σε χώρο που θα σας προτείνουμε εμείς με γνώμονα το δικό σας γούστο και τις δικές σας ανάγκες ( αίθουσες, υπαίθριοι χώροι με κατάλληλη υποδομή σε εξοπλισμό και διάκοσμο). Θα μας βρείτε στο γραφικό όρμο του Λαζάρου, ακριβώς δίπλα στον Πλατύ Γιαλό στη Σίφνο.

 

Το Lazarou Beach Apartments βρίσκεται στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου και προσφέρει κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν τηλεόραση και κλινοσκεπάσματα. Στο Lazarou Beach Apartments θα βρείτε επίσης ηλιόλουστη βεράντα.


Από Λιμάνι: 15 km Από Χώρα: 10 km Από Παραλία: 5 m

Τηλέφωνο 2:
-

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΡΑΒΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα