Η Πανσιόν Μαρούσα βρίσκεται στο ήρεμο μέρος της λουτρόπολης Μεθάνων και μόνο 5 λεπτά από την θάλασσα. Στα 15 καθαρά δωμάτια θα βρείτε το δικό σας μπαλκόνι με θέα την θάλασσα, τουαλέτα και ντους, ατομικό ψυγείο, ανεμιστήρα οροφής και κλιματιστικό. Για κάθε 6 δωμάτια υπάρχει μια κοινόχρηστη κουζίνα.
Τα Μέθανα είναι μια ωραία χερσόνησο στην νότια - ανατολική χερσόνησο της Αργολίδας.
Τα Μέθανα είναι φημισμένα για τα καλά ιαματικά νερά των λουτρών και το πολύ καλό κλίμα.
Η λουτρόπολη Μεθάνων είναι η ιδανική βάση για την αναζήτηση των αρχαίων, γεωλογικών και βοτανολογικών αξιοθεάτων της ηφαιστειακής χερσονήσου!
Τα Μέθανα είναι ένας κοντινός προορισμός, 2 ώρες από την Αθήνα οδικώς ή με καράβι 2 ώρες από τον Πειραιά.
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές
{picture_path}
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΑΝΣΙΟΝ ΜΑΡΟΥΣΑ ΜΕΘΑΝΑ ΑΤΤΙΚΗ