Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
1178
https://www.smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2804/-1584095269.jpg

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ FLORAS APARTMENTS ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΙΨΟΙ Recommended Αξιώσεις

ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΙΨΟΙ, ΛΕΙΨΟΙ 850 01, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Στοιχεία επιχείρησης

Το Floras appatrements απέχουν 100μ. από το κέντρο των Λειψών και βρίσκεται μέσα σε ένα κήπο με δέντρα και πολύχρωμα λουλούδια. Προσφέρει 3 καταλύματα πληρως επιπλωμενα με κουζινα,μπανιο,σαλονι και μπαλκονι με θεα τη θαλασσα.

Η αμμώδης παραλία της Λιεντού βρίσκεται 200μ. μακριά από το ακίνητο. Το λιμάνι των Λειψών απέχει 500 μέτρα. Σε κοντινή απόσταση διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Είμαστε το τέλειο μέρος για να έρθετε και να ζήσετε τη φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο, δεν έχει σημασία αν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή. Προσφέρουμε στους επισκέπτες μας καταλύματα, εξατομικευμένες υπηρεσίες και πληροφορίες για τις τοπικές επιχειρήσεις και τα αξιοθέατα. Παρέχουμε στους πελάτες μας φιλική εξυπηρέτηση.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ένα άνετο, καθαρό και χαλαρωτικό περιβάλλον. Εάν ταξιδεύετε με φίλους ή την οικογένεια, μπορείτε να επιλέξετε ένα δωμάτιο με περισσότερα από ένα κρεβάτια. Εάν είστε εδώ για επαγγελματικούς λόγους, κλείστε ένα δωμάτιο με ένα ωραίο, μεγάλο υπέρδιπλο κρεβάτι για να απλωθείτε και να χαλαρώσετε μετά από μια μακρά δύσκολη μέρα.

Τηλέφωνο 2:
2247025940

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΙΨΟΙ, ΛΕΙΨΟΙ 850 01, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ