Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
2142
https://www.smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1425/-1501754539.jpg

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΜΟΝΗ GARDEN CITY IMAGE ΤΙΓΚΑΚΙ ΚΩΣ Recommended Αξιώσεις

ΤΙΓΚΑΚΙ, ΚΩΣ 853 00, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Στοιχεία επιχείρησης

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων Garden City Image ανήκει στον ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ . Το 2009 υπέστη ριζική ανακαίνιση. Τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό, δηλαδή μικρές εστίες μαγειρέματος, ψυγείο, σκεύη μαγειρικής. Επίσης το δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση air condition και χρηματοκιβώτιο. Τα δώματα διαθέτουν άνετο μπαλκόνι  με θέα προς το Αιγαίο πέλαγος και αυτοτελή είσοδο , με θέα προς το βουνό. Επίσης το συγκρότημα, διαθέτει την μοναδική μονάδα spa, που λειτουργεί στην περιοχή του Τιγκακίου και από τις πλέον σύγχρονες στην Κω .

Διαθέτει επίσης πισίνα σύγχρονης γαλλικής τεχνολογίας Piscine ideal και υποστηρίζεται από snack bar που προσφέρει ποτά αναψυκτικά καφέδες και μεζέδες τις περισσότερες ώρες του 24ώρου.  Επίσης το συγκρότημα διαθέτει και Beach Voley με πλήρης εγκαταστάσεις ολυμπιακών διαστάσεων. Παράλληλα εντός περιφραγμένου χώρου , προσφέρονται και θέσεις σταθμεύσεως ( Parking)
 Όλα τα παραπάνω εγγυώνται μία άνετη και ευχάριστη διαμονή 
 
 Το συγκρότημα βρίσκεται στον παραθεριστικός οικισμός Τιγκάκι βρίσκεται 11 χιλιόμετρα Δυτικά από την πόλη της Κω, 7 χιλιόμετρα Βόρεια από το κεφαλοχώρι Ασφενδιού και κατοικείται από περίπου 250 μόνιμους κατοίκους. Αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια μπροστά στην μεγάλη αμμουδερή παραλία της Βόρειας ακτής του νησιού μέσα σε μια μικρή πανέμορφη και καταπράσινη κοιλάδα. Τα παλιά χρόνια ήταν η αγαπημένη παραθεριστική τοποθεσία για τους ντόπιους από το χωριό Ασφενδιού. Το περιβάλλον είναι εντυπωσιακό και ήρεμο. Φυτά παντού δημιουργούν ένα καταπράσινο φόντο και πολλά λουλούδια προσθέτουν τις πολύχρωμες πινελιές τους στον πανέμορφο αυτό πίνακα της φύσης και του ανθρώπου.
 
 
Αυτό το γεγονός και άλλες πολλές υπηρεσίες που παρέχονται, έχουν κάνει το Τιγκάκι έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη Κω.
Φαγητό θα βρείτε καλό, ξεκινώντας από φρέσκο ψάρι στις ταβέρνες της περιοχής και καταλήγοντας στην ντόπια και ευρωπαϊκή κουζίνα. Και αν επιθυμείτε κάτι πρόχειρο, λειτουργούν πολλά σνακ μπαρ και φαστ φούντ που θα σας κρατήσουν μέχρι το βραδινό «καλό» και πεντανόστιμο δείπνο σας. Τα περισσότερα μαγαζιά είναι συγκεντρωμένα στο κέντρο του οικισμού και λειτουργούν όλη μέρα, προσφέροντας στους επισκέπτες κάθε προϊόν ή υπηρεσία που επιθυμούν. Και το βράδυ η διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη σε πολλά σχετικά μαγαζιά, σε μερικά από τα οποία κρατάει μέχρι το πρωί. 
 Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει το μπάνιο του, να απολαύσει την ηλιοθεραπεία του και να διασκεδάσει με πολλά θαλάσσια σπορ στην τεράστια αμμουδερή παραλία με τα κρυστάλλινα νερά (10 χιλιόμετρα μήκος) που έχει βραβευθεί πολλές φορές με «Γαλάζια Σημαία», τόσο για την καθαριότητά της, όσο και για την άρτια οργάνωσή της. Τα ρηχά νερά κάνουν την παραλία με την άσπρη άμμο ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά, ή για μη έμπειρους κολυμβητές. Οι λάτρεις της ιστιοσανίδας θα την βρουν ιδανική, λόγω των κυμάτων που σχηματίζονται στα ανοικτά. Και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την ιστιοσανίδα, αλλά δεν είναι έμπειροι στο σπορ, υπάρχει σχετική σχολή εκμάθησης. Καλό «σέρφινγκ»!
 
Και για τους ελάχιστους που θα «κουραστούν» από την ξεκούραση και τα παιχνίδια με την υπέροχη θάλασσα, υπάρχουν κοντινά μέρη για κάποια εναλλακτική βόλτα. Δυτικά από τον οικισμό υπάρχει ο υγροβιότοπος των Αλυκών και σε κοντινή απόσταση, από 2 έως 7-8 χιλιόμετρα, θα βρείτε μικρούς παραδοσιακούς οικισμούς με πολλά ενδιαφέροντα για να δείτε (Ζηπάρι, Ασφενδιού, Πυλί, Παλιό Πυλί).
Έκτακτα περιστατικά υγείας καλύπτονται από τις υγειονομικές υπηρεσίες της κοντινής πρωτεύουσας.
Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από την πολύ κοντινή πρωτεύουσα (11 χιλιόμετρα), με λεωφορείο (πυκνά δρομολόγια σχεδόν ανά ώρα), με ταξί, με ιδιωτικό, ή νοικιασμένο αυτοκίνητο, με μοτοσικλέτα, ακόμα και με ποδήλατο. Μην ξεχνάτε ότι το ποδήλατο είναι ένα δημοφιλέστατο μεταφορικό μέσο για το μεγαλύτερο μέρος του νησιού. Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά.

 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν