Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
3611
https://www.smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/75/balos_lagoon-1400192676.jpg

ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Recommended Αξιώσεις

Greece

Στοιχεία επιχείρησης

ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

10 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα συμφωνα με το tutoria.com

Η Ελλάδα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις υπέροχες παραλίες της. Μπορούν να βρεθούν σε πολλά μέρη των ελληνικών ακτών, συμπεριλαμβανομένων τόσο της ηπειρωτικής χώρας και τα πολλά πανέμορφα ελληνικά νησιά. Κάθε ένα προσφέρει κάτι μοναδικό για κάθε ταξιδιώτη που κάνει τον τρόπο του ή της πάνω στην ακτή. Είτε επισκεφθείτε μία ή όλες από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα, οι επισκέπτες θα έχουν κάτι το ιδιαίτερο για να κρατήσει στη μνήμη τους για τα επόμενα χρόνια.

10 Άγιος Προκόπιος
Agios Prokopios flickr / currystrumpet

Η παραλία Νάξος Άγιος Προκόπιος είναι ένας παράδεισος για τους λουόμενους που επιθυμούν να χαλαρώσετε όλη την ημέρα πάνω στη λευκή άμμο. Οι ταξιδιώτες μπορούν να δουν τη θάλασσα διάσπαρτη με νοικιασμένο ομπρέλες μεγάλο μέρος του έτους, αν και οι ισχυροί άνεμοι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες κάνει το νερό πιο κατάλληλη για wind surfing από την ηλιοθεραπεία. Η vista στον Άγιο Προκόπιο είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Οι επισκέπτες θα δουν προεξοχές των βράχων στα βόρεια και τα μεγάλα, σκιά-δίνοντας τα δέντρα στο νότο. Αυτή η παραλία είναι δημοφιλές με τις οικογένειες που απολαμβάνουν τη ρηχή ακτή και εύκολη πρόσβαση στις αγορές και καφετέριες.

9 Κουκουναριές
Koukounaries flickr / jpplus60

Βρίσκεται στο νησί της Σκιάθου, τις Κουκουναριές είναι δημοφιλής με τους ταξιδιώτες από το σπίτι και το εξωτερικό. Το νερό είναι καθαρό, η άμμος είναι μαλακό, και η κουκουναριά δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα που είναι μοναδική σε αυτό το μέρος του κόσμου. Οι τουρίστες μπορούν να εντοπιστούν κολύμβηση, κωπηλασία, και το σκι στο νερό ή ιππασία στην ξηρά. Υπάρχουν επιλογές για φαγητό στην παραλία για πρόχειρα γεύματα και πολλά θέρετρα γύρω από το ξενοδοχείο για μια πιο κομψή προσέγγιση.

8 Paradise Beach
Paradise Beach flickr / yuankuei

Το νησί της Μυκόνου είναι πραγματικά το σπίτι στον Παράδεισο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους τους τουρίστες που επιθυμούν να διασκεδάσετε όλη τη νύχτα κοντά στην άμμο και τη θάλασσα. Paradise Beach είναι ανοικτή σε πάρτι, φυσιολάτρες και όσους θέλουν μια συναρπαστική εμπειρία στην παραλία, από το σούρουπο μέσα από την αυγή. Ακόμη και αν ο επισκέπτης δεν ενδιαφέρεται για το κόμμα, το νερό είναι ζεστό και η παραλία είναι αμμώδης και μαλακό. Άφθονο φαγητό και ποτό επιλογές ολοκληρώνουν το ταξίδι στον Παράδεισο, απλά φροντίστε να αφήσει τα παιδιά στο σπίτι.

7 Λιμνοθάλασσα του Μπάλου

Μία από τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης, η λιμνοθάλασσα του Μπάλου βρίσκεται κοντά στην πόλη της Κισσάμου. Ανάμεσα στο μικρό νησάκι Ήμερη Γραμβούσα και την ίδια την Κρήτη, η παραλία είναι προσβάσιμη με σκάφος ή αυτοκίνητο. Στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, οι επισκέπτες υποδέχτηκαν με ένα εντυπωσιακό vista που δημιουργείται από ένα έξαρμα του βράχου που περιβάλλεται από ροζ άμμο και καταγάλανα και γαλαζοπράσινα νερά. Αυτό είναι αναμφισβήτητα η πιο φωτογραφημένη φυσικό θαύμα σε όλη την Ελλάδα, η οποία προκαλεί τους τουρίστες να επισκεφθούν μαζικά. Οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος είναι οι πιο πολυσύχναστες. Φθάνοντας στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, είναι σημαντικό για τους επισκέπτες να φέρουν τα δικά τους αναψυκτικά. Ένα μικρό καφέ είναι διαθέσιμα στην παραλία, αλλά οι επιλογές μπορεί να είναι περιορισμένη.

6 παραλία της Λίνδου
Lindos Beach flickr / Jelle Drok

Η Ρόδος είναι το σπίτι σε παραλία της Λίνδου, που αναφέρεται επίσης ως Παλλάς παραλία, η οποία είναι μια περιοχή που παντρεύει τη θάλασσα με την ιστορία των Ελληνικών νησιών. Οι ταξιδιώτες μπορούν να χαλαρώσουν στην παραλία αγναντεύοντας ναό του 4ου αιώνα, η οποία είναι μόνο μια μικρή πεζοπορία μακριά. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν στο νερό, ενοικίαση κανό ή βάρκα κουπί για ένα χαλαρό απόγευμα στην ηρεμία της θάλασσας. Το κοντινό χωριό της Λίνδου, ένα όμορφο οικισμό πλαγιά που αποτελείται από ασβεστωμένα σπίτια και τα πλακόστρωτα δρομάκια, είναι ένα πρέπει να επισκεφθείτε. Δοκιμάστε την τοπική κουζίνα και να αγοράσουν αναμνηστικά στον τομέα της ασφάλειας, όπως οι δρόμοι γίνονται για τους πεζούς.

5 Ελαφονήσι
Elafonisi Beach flickr / sez9

Η παραλία στο Ελαφονήσι είναι πραγματικά εξαιρετική. Βρίσκεται στο νησί της Elafonsi στα νοτιοδυτικά της Κρήτης. Η εξωτική, ροζ και λευκή άμμο δίνει τη γαλάζια νερά που είναι ιδανικό για τους κολυμβητές όλων των ηλικιών. Ναυαγοσώστες βεβαιωθείτε ότι ο καθένας παραμένει ασφαλές και ενοικίαση ομπρέλας κρατήσει όλους τους τουρίστες δροσερό ακόμη και τα καυτά καλοκαίρια Grecian. Για ένα διάλειμμα από την παραλία, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν στην κοντινή Μονή Χρυσοσκαλίτισσας ή το φάρο της Αγίας Ειρήνης.

4 Παραλία Σίμου

Το μικρό νησί της Ελαφονήσου φιλοξενεί Παραλία Σίμου, συχνά χαιρετίστηκε από τους ντόπιους ως η καλύτερη παραλία της χώρας. Ο συνδυασμός του τυρκουάζ νερά, αμμοθίνες και μοναδικά είδη χλωρίδας δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που έχει εκτιμηθεί από όλους. Μάλιστα, οι επισκέπτες θα βρίσκουν συχνά περισσότερο από ό, τι οι ντόπιοι τουρίστες στην Παραλία Σίμου, η οποία είναι γνωστή για τα ήρεμα νερά του και ζωντανή ατμόσφαιρα πάρτι. Ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει Παραλία Σίμου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα παιδιά μπορούν να κολυμπήσουν και να κολυμπήσουν σε καθαρά, ρηχά νερά με αμμώδη πάτωμα. Το βράδυ, η παραλία ζωντανεύει με μουσική, χορό, και τα ποτά, χάρη στα πολλά μπαρ της περιοχής.

3 Πόρτο Κατσίκι
Porto Katsiki flickr / mmilanovic

Η παραλία Lefkadha Πόρτο Κατσίκι τακτικά κατατάσσεται ως μία από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης. Μόλις ο επισκέπτης φθάνει στον πυθμένα του κλιμακοστασίου που οδηγεί στην παραλία, δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί γιατί τόσοι πολλοί εποφθαλμιούν αυτή τη θέση. Το μπλε τιρκουάζ νερό και η μεγάλη έκταση της παραλίας κάτω από ένα καταπράσινο λόφο είναι εκπληκτική. Αν πλήθη των επισκεπτών ανέβει επάνω σε αυτήν την παραλία, υπάρχει άφθονος χώρος για όλους. Ωστόσο, οι τουρίστες θα πρέπει να φέρει καμία αθλητικές παραδόσεις ως τα μόνα αντικείμενα προς ενοικίαση στην παραλία είναι ομπρέλες και ξαπλώστρες. Πόρτο Κατσίκι μπορεί επίσης να επιτευχθεί μέσω καραβάκι για αυτούς που προτιμούν να αποφευχθεί η μακρά ανάβαση.

2 Ναυάγιο
Navagio Beach flickr / dkilim

Απομονωμένο και εντυπωσιακό, το Ναυάγιο είναι το αποκορύφωμα σε διακοπές στη Ζάκυνθο, το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Ιονίων Νήσων. Η παραλία είναι έτοιμη ανάμεσα στα ασβεστολιθικά βράχια του νησιού και είναι προσβάσιμη μόνο με βάρκα. Μόλις φτάνει ο επισκέπτης, θα δείτε τα ερείπια ενός ναυαγίου, απολύτως καθαρά νερά, και οι τουρίστες προσπαθούν τα χέρια τους στο BASE jumping από τις παραπάνω βράχια. Δεν υπάρχουν ευκολίες σε αυτή την παραλία, αν και οι βάρκες που μεταφέρουν τους τουρίστες από και προς μερικές φορές προσφέρουν ποτά ή ακόμη και το μεσημεριανό γεύμα.

1 Παραλία Μύρτος
#1 of Best Beaches In Greece flickr / Antti Simonen

Η παραλία του Μύρτου της Κεφαλονιάς είναι τόσο έκπληξη, δεδομένου ότι είναι εκπληκτική. Το εκθαμβωτικό λευκό των βότσαλα προεξέχουν αισθητά στο βαθύ γαλάζιο της θάλασσας. Τα απόκρημνα βουνά και ψηλά βράχια πίσω από την παραλία του Μύρτου μόνο να προσθέσει την ομορφιά του. Για όλους αυτούς τους λόγους ο Μύρτος έχει ήδη ψηφιστεί ως 12 φορές ως η καλύτερη παραλία στην Ελλάδα. Εκείνοι που απολαμβάνουν την παραλία του Μύρτου έρχονται για τον ήλιο, τον ήλιο, και περισσότερο ήλιο. Υπάρχει λίγο έως καθόλου σκιά και το μόνο διαθέσιμο σπορ είναι το κολύμπι. Ωστόσο, ξαπλώστρες και ομπρέλες μπορείτε να νοικιάσετε για ένα μικρό ποσό. Οι περισσότεροι επισκέπτες υποστηρίζουν φορώντας sandshoes στην παραλία του Μύρτου. Αυτό που μοιάζει με άμμο είναι πραγματικά ροκ, το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο για τα πέλματα μέχρι το ένα φθάνει στην αμμώδη βυθό.

Πιο μεγάλη προορισμοί μπορούν να βρεθούν στο Εξερευνήστε την Ελλάδα σελίδα.

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Greece